Udfyld formularen til højre, hvis du er interesseret i at blive medlem af Frit Grundtvigsk Trosfællesskab. 

Vi sender nærmere oplysninger og du er først medlem, når du har valgt at indbetale kontingent til foreningen.

Med venner i lys vi betale: medlemsbidraget er 1000 kr årlig for for enkeltmedlemmer og 1500 kr for familier (husstand på mere end 1). Der er halv pris for studerende og folkepensionister, der kun har folkepensionen. 

Du er velkommen uanset om du er medlem af folkekirken eller ej.

MULIGHED FOR STØTTEMEDLEMSKAB
En ny forening med vores formål kan kræve tilløb for nye medlemmer og samtidig oplever vi stor nysgerrighed og interesse for foreningen. Vi ønsker os naturligvis så mange fuldgyldige medlemmer som muligt og alle, der kan tilslutte sig vores formål  er velkomne uanset bopæl -  men vi har valgt at supplere med muligheden for at blive støttemedlem. Støttemedlemsskab er for interesserede, der har brug for at snuse lidt, inden en eventuel indmeldelse. Eller for personer, der ønsker at tilkendegive deres støtte til vores forening, selvom de ikke har lyst eller mulighed for at deltage regelmæssigt i foreningslivet.

Et støttemedlemskab beløber sig til 250kr og erhverves ved at væge støttemedlemsskab i formularen. Hvis støttemedlemmer bliver regelmæssige gæster til vores arrangementer, satser vi på, at de kan finde ud af at blive fuldgyldige medlemmer i stedet. 

Du kan læse foreningens vedtægter her

Indbetalinger sker til vores konto i Middelfart Sparekasse: Reg. 1689 Kontonr. 3232737203

Der kan også indbetales til vores MobilePay Box

  • Kontingentet svarer til under 100/150kr pr måned - vist nok billigere end TV2 play (:
Please reload